Information

PRISER

Nedenstående priser er gældende for 2014

  • Studie A pr. dag: 1600 kr. ex. moms
  • Band hus (90m2, køkken, bad, soverum og stue): 300 kr. (pris pr. dag for hele bandet).

Priser er inkl. tekniker/producer.

ANDET

OBS: Ved bestilling af tid/session betales 40% af den samlede pris inden for 10 dage fra bestillings datoen. Inden session start skal de resterende 60% være betalt.

Beskrivelse

CB-Studios er beliggende i Holsted i det sydlige Jylland.
Studiet er grundlagt i 2005 af Christian Bonde Sørensen, der også til dagligt fungerer som producer og tekniker.
Idéen med studiet er som udgangspunkt, at lave produktioner i genrerne: Rock, Alternativ rock, Country, Singer & Songwriter og Metal, men selvfølgelig er alle stilarter velkomne i studiet.
Hvis det har interesse kan man altid kontakte studiet og komme forbi og tjekke faciliteterne ud eller få tilsendt en reference numre optaget her i studiet så du/I kan danne jer et billede af studiets lyd.

En af studiets store forcer er bl.a. lokalerne.
Der er flere forskellige separate indspilnings lokaler, der klang og størrelsesmæssigt kan tilgodese enhver produktion. Hovedparten af indspilningerne foregår dog i det 100 m2 store live-rum, der ud over de træ beklædte vægge, er bibeholdt som det stod tilbage i 1889 da huset blev bygget.

Højt til loftet, trægulve og vægge.
Teknisk set består studiet af et stort AVID HD system med Avid og RME convertere i indgangstrinnet.

Foran den digitale ”båndmaskine” er studiet udstyret med masser af topkvalitets analog vintage gear, bl.a. ca. 50 Highend kanaler fra f.eks. API, Neumann, Studer, SSL, Elberg m.m. samt et stort udvalg i ”state of the art” kompressorer og mikrofoner.
Ud over det beskrevne har studiet godt udvalg af guitar amps, kabinetter, bas amps, bas kabinetter, trommesæt, guitarer, bas m.m. der er til fri afbenyttelse for de indspillende bands.

TIDSFORBRUG

Da der er et spørgsmål der ofte dukker op er forventet tidsforbrug, er der herunder beskrevet nogle ca. retningslinier man kan gå efter, og som bygger på tidligere erfaringer.

Forvent ca. i gennemsnit at kunne lave ca. 1/2 – 3/4 nummer om dagen, inkl. mix og mastering hvis tingene sidder som de skal og materialet er velforberedt hjemmefra.
Hertil skal dog siges, at man ikke kan bruge denne ca. formel hvis numrene skiller sig ud fra det ”sædvanlige”, altså over 4 minutter, masser af temposkift og hvis der er store kor arrangementer, stryger osv.

Generelt skal man forvente at tidsforbruget er proportionalt med forberedelse, teknisk kompleksitet, antal spilleminutter, arrangement osv.

Ønsker i som band at lave 5 numre på en weekend, ja så bliver det ikke her, der er simpelthen ikke noget værre at sidde i en tidspresset session, hvor man så forventer et godt produkt i den sidste ende. Hverken studiet eller bandet vil i den sidste ende få noget godt ud af dette.

VIGTIGE TING I FORBEREDELSEN TIL STUDIEOPHOLDET:

  • Spil med clik (metronom) i øvelokalet et par måneder inden sessionen, hvis der skal spilles efter click,  find tempo på sange hjemmefra.
  • Hav nye strenge med til ALLE instrumenter og nye skind på/til trommer, se FAQ. Vent med at skifte  strenge til du/I er i studiet