November 2008


Crocell løb med prisen for årets talent til DMeA. Og det er med en god portion stolthed at jeg kan skrive at det er 2. år i træk et band der har været her forbi løber med prisen.Crocell er uden tvivl værdige vindere og super kompetente musikere. En virkelig gennemført plade de har fået bikset sammen her i studiet, som netop er kommet tilbage fra trykken. Ud over dette har de også for nyligt signet med Casket/Copro Records, Tilykke med det hele herfra.

Opbygningen af studie 2 skrider fremad med hastige skridt og processen kan stadig følges her.

På gearsiden er der også et par opdateringer, ud over at der så småt er ved at blive købt recording system ind til studie 2, monitors mv. Så er der også blevet tilføjet en 5150 til guitar top parken, der nu efterhånden tæller: Mesa dual rectifier, Peavey 5150, Soldano Hot Rod 50, Vox AC30, og Marshall v100.

Comments are closed.