Januar 2009

Først og fremmest tak til alle der har lagt vejen forbi studiet i 2008, der har været en god stak bands igennem, faktisk er det blevet til ikke mindre end 25 stk. De sidste par måneder har stået på lidt opsamling af diverse projekter og så selvfølgelig opbygningen af Studie 2, som nu langt om længe er ved at være overstået. Planen er at dette studie fremover kan benyttes sammen med Studie 1, hvor der så f.eks. vil kunne optages line guitarer eller bas sideløbende med at der laves, eller rettes, trommer i Studie 1. Egentlig vil det blive et fuldt udstyret studie, som forhåbentlig kommer til at gøre indspilningsprocessen en del lettere og mere kreativ, eftersom det er beregnet på, at bands med lidt optage kundskaber vil kunne sidde der selv og eksperimentere uden at økonomien i det løber alt for stærkt. Studie 2 er selvfølgelig også blevet udstyret med nogle seriøse preamps og eqs i form af Studer 962 pulten samt RME konvertere og et Mix3 system.

Planen er, at der på længere sigt skal tilknyttes en producer mere til studie 2, men der ledes stadig efter den rette, der vil have mulighed for at tage nogle dage ind imellem, evt. også som assistent i Studie 1. Så hvis det er noget for dig eller du måske kender nogle der kunne være interesserede, så send endelig en mail af sted. Omkring bookingen for 2009, så flyver det af sted, faktisk er der kun et par enkelte blokke tilbage indtil Juni. Så hvis i planlægger en indspilning i den nærmeste fremtid, så vær ude i god tid.   Betalings betingelserne er ændret en smule ift. til de seneste par år, da der også i 08 var et par bands der valgte at hoppe fra i sidste øjeblik, hvilket for studiet kan være en økonomisk belastning når man pludselig, dagen før, står med 14 dage hvor der ingen er i studiet. Derfor gælder følgende fremover:

Ved booking betales 30% af det samlede beløb senest 10 dage efter aftalen om bookede dage er på plads. Det resterende beløb betales senest inden session afslutningen.

Comments are closed.