December 2012

Så er det vist ved at være på tide med en opdatering igen. 2. halvår at 2010 har budt på en masse spændende projekter og gode bands.

En del rigtige spændende plader er kommet på gaden og en god stak er stadig undervejs til butikkerne, så der er virkelig noget at se frem til. Hvis du/I vil høre lidt af det, der er lavet på det sidste i studiet, er der links under referencer.

Studiet er også blevet kraftigt opgraderet, der er bl.a. kommet et gammelt klaver med jern ramme fra Hornung & Møller inden for døren, og samtidig er studie 2 blevet opgraderet, med samme pult som i Studie 1, en Studer 962.

Der er også blevet indgået en deal med ENGL Amps via Mega Music, så der nu også er en Engl Invader Top at finde blandt den efterhånden store samling guitar anlæg. Jeg har haft en Invader inden for døren et par gange de sidste par år, og den har ganske enkelt givet så godt som alt baghjul, når det kommer til Rock og heavy distortion, så den måtte jeg have.

Jeg ser meget frem til den kommende tid, hvor en masse spændende projekter er under opsejling. Der er dog stadig åbne tider i vinteren 2011, så send endelig forespørgsler afsted på info@cbstudios.dk så kan vi tage en snak om jeres projekt, og I kan få et uforpligtende tilbud på en produktion.

Det skal også nævnes, at bandlejligheden nu er blevet til et band hus, hvor i får stillet 90m2 til rådighed, selvfølgelig med bad, køkken og alt hvad dertil hører, opholdsstue og have. Jeg har valgt at opgradere, da det tidligere har været lidt for trangt når man var 5 mand eller mere i et band og skulle være her i længere tid af gangen. Band huset står desuden foran en renovering i starten af 2011.

Live lyd har jeg valgt at tage op igen, da jeg godt kunne tænke mig at komme lidt ud i landet igen og lugte savsmuld og få set, hvad der rører sig. Så sig endelig til, hvis I mangler eller kender nogen, der mangler, en live lydmand.

Comments are closed.